Напрями діяльності

лабораторії технічних та інноваційних рішень ТК ТНТУ ім.І.Пулюя

Освітня діяльність

Проведення курсів і тренінгів, виготовлення навчальних матеріалів

Програмування

Розробка прикладних та веб-програм на різних мовах програмування

Розумна електроніка

Проектування та створення роботизованих та електротехнічних комплексів

Наші проекти

Нами було розроблено наступні прототипи та проекти:

SKit

Система спортивного хронометражу SKIt

Детальніше Дивитись відео

ISIOY

Маніпулятор для спілкування жестами

Дивитись Сторінка

Олеся

Голосовий асистент «Олеся»

Студентські роботи

Навчальні проекти, що базуються на ідеях студентів

Розумний дім

Проекти по розробці і обслуговуванні розумних будинків

Навчання

ІТ школи та курси. Ви можете навчатися багато чому в нас.

Літня ІТ школа

Освітній проект по навчанню програмуванню та основ ІТ "Літня ІТ школа"

Дивитись Сторінка

Вас навчають

Навчання проводить досвідчений викладацький склад.

3 Кандидати наук (PhD)

6 Викладачів вищої категоріїL

3 Викладачі першої категорії

2 Викладачі 2 категорії

Які наші інтереси?

Поширення нового

Ми хочемо допомогти отримати знання про новітні технології та їх використання

Ми хочемо навчити студентів заробляти гроші власними знаннями, використовуючи їх в галузі високих технологій, в галузі ІТ.
Використання роботизованих систем суттєво спрощує життя людини. Вміння створювати роботизовані комплекси на базі сучасних мікропроцесорних систем дасть можливість зростання добробуту і полегшить життя.
Мабуть одна із найперспективніших галузей - програмування. Володіння технологіями веб порграмування та прикладного програмування, програмування для мобільних пристроїв дозволяють легко знайти високооплачувану роботу.

Веб розробник

Мабуть найпопулярніший на сьогодні напрямок розвитку ІТ фахівця. При цьому йому потрібно вивчити HTML, CSS, JavaScript, PHP. Далі необхідно отримати знання по розширеній програмі по роботі із різноманітними фреймворками та іншими програмами та технологіями

Прикладний програміст

Це також дуже потрібний напрямок розвитку. Без прикладних програм не можливе функціонування жодної комп'ютерної системи. Знання мов програмування C/C++/C#/ Javaта інших дає можливість створювати унікальне програмне забезпечення.

Велика кількість цифрової техніки вимагає наявності сервісних спеціалістів. Ці фахівці надають допомогу по налаштуванню комп'ютерних систем, встановленню операційних систем, заправці картріджів, обслуговуванню різноманітної цифрової техніки

Мабуть найзадковіша із професій. Системний адміністратор керує доступом до мережі всіх і всього. Він повинен вміти налаштовувати мережеве обладнання, знатищо таке ІР адреса, вміти її встановити, знати що таке комутатор, маршрутизатор, модем, файєрвол. І все це повинен налаштовувати. Окрім того він ще і програміст, причому системний програміст. І багато чого іншого. Він допомагає іншим виконувати їх роботу. Це своєрідний "сірий кардинал", роботи якого не помітно, але якщо його немає - погано всім.

Вбудовані системи це міжнародна назва роботизованих комплексів. У всіх на слуху поняття розумний дім, але його створення - це власне використання різноманітних мікропроцесорних систем, зокрема з використанням Arduino, Rasbery та інших платформ. Це десятки датчиків, двигунів, сервоприводів. І багато багато коду. І все це можна і треба знати. Розумні системи зараз повсюди. Огляніться у власному домі - і телевізор, і холодильник, і пральна машина і навіть мікрохвильовка - все це розумні сситеми, серцем яких є мікроконтролери.

Відгуки

Коледж навчив виживати і дав поштовх до успішного майбутнього

-Ігор Баляс/ Директор фірми

Успішна кар'єра залежить від тих основ знань і вмінь в ІТ технологіях, які отримуєш в коледжі